HAJHULLÁS ESETÉN MEGOLDÁST KERES?

IGEN SOKAK PROBLÉMÁJA A HAJHULLÁS / HAJRITKULÁS – SEGÍTÜNK  KOMPLEXEN ÉS AZ OKOKAT FELDERÍTVE MEGOLDANI!

Természetesen először utána kell nézni, van-e valami olyan probléma/betegség a háttérben, amit meg kell oldani! A teljesség igénye nélkül pl. fogászati/fül-orr-gégészeti góc, emésztőszervi betegség, pajzsmirigy betegség, hormonális problémák (klimax), gyógyszer mellékhatások (tumor kezelés), stb.,stb.

Amennyiben sikeresen körbejártuk ezt a témakört, akkor már közelítünk is a hajnövést hozó megoldáshoz!

Hosszú idő alatt sikerült olyan módszert és terméket találni, amivel megoldható ez a nagyon is látható gondunk!

Több dolgot tudunk ajánlani, de nézzünk egy gyakori lehetőséget:

A dr. Kleanthous SILIA kozmetikumai közül tizenéves tapasztalatunk alapján bátran ajánlhatjuk a sampont ill. a szérumot. Ezek hatóanyagaival minden élőhajhagyma újra működésre, növekedésre bírható! Milyen tapasztalataink vannak? pl. 5-10 éve fennálló férfi kopaszodás, tumoros betegek hajhullása, foltos kopaszodás, tesztoszteron hatás miatt kialakuló fejtetői hajritkulás, stb.…

Nézzük ezekkel a legsűrűbben ajánlott termékekkel kapcsolatos tudnivalókat:

SILIA SAMPON csm molekulákkal

A dús és egészséges hajhoz alapvető a fejbőr és hajhagymák megfelelő vitamin és nyomelem ellátottsága. Ebben a készítményben találhatók még „csm supporting” molekulák ( fehérjemolekulák a sejtek összes tevékenységének fokozására) – erről részletesebben is olvashat a dr. Kleanthous hatóanyagok ismertetésénél:

http://orvosikozmetika.hu/arcapolas/dr-kleanthous

Alkalmazási területei: A hajhullás megelőzésére és kezelésére ( pl.kemoterápia, klimax, tisztázatlan eredet), vékony és gyenge haj, hajszálak törése, korpás és viszkető fejbőr stb.

HASZNÁLATA: Első hónap minden nap, következő hónap kétnaponta, utána ritkítva. Max. használati idő 1 év. Majd hagyjunk kis pihenőidőt és folytathatjuk a használatot. Minden alkalmazás előtt mossuk alaposan át a hajat meleg vízzel.

Tegyünk 2-5-10 ml sampont (hajhossztól és hajtömegtől függően) vízzel felhigítva a hajra és juttassuk el mindenhová a fejbőrön és a hajon.

Masszírozzuk nagyon finoman, körkörös mozdulatokkal ujjbeggyel a fejbőrt kb. 1 percig, majd hagyjuk hatni a habot kb. 2 percig. Alaposan öblitsük le. Törölközővel itassuk fel a vizet, majd fésüljük át. Miután a hajat megszárítottuk újra fésüljük át.

Fontos tudnivalók: A megkezdett kezelést rendszeresen kell végezni, figyelve a hatóidőt. Más sampon és styling termék negativan befolyásolhatja a kezelést.  2-3 hét után a fejbőrön bizsergés jelentkezhet, mely csak a hatás erősségét jelzi, a kezelést folytassuk.

 

 SILIA HAJNÖVESZTŐ SZÉRUM csm molekulákkal

A vitaminok, nyomelemek és a speciális csm molekulák mellett egy speciális hajhullás elleni hatóanyag, a Redensyl található benne.

Alkalmazási területei: hajhullás ellen és megelőzésére, hajnövekedés megindítása (még élő hajhagymák esetén) ill. fokozása, vékony szálú/töredezett/gyenge haj esetén.

Pár héttel a szérum rendszeres használata után már várható a hatások megjelenése.

 

HASZNÁLATA:

Hajmosás után / hajmosás nélkül már száraz hajnál a száraz fejbőrre felvisszük a szérumot és apró, körkörös, finom mozdulatokkal bemasszírozzuk a fejbőrbe. Feltétlenül javasolt a mindennapos használata, különösen a fejbőr kezelni kívánt területén.

Az optimális hatás elérésére javasoljuk a Silia sampon és szérum együttes használatát (hajmosás után vagy a  szünet napjain). Fenntartó kezelés biztosítja az eredmény biztos megtartását.

 

CELLBOOSTER HAIR AMPULLA

Ezzel a hatóanyaggal 4-6 kezelést szükséges csinálni a maximális eredmény eléréséhez.

TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐK: 

Természetesen a haj minősége híven tükrözi a szervezet állapotát, így bármely kezeléshez szükséges a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok és növényi hatóanyagok bevitele.

Természetesen nem csak ezeket a termékeket ajánljuk – fontos a háttér, kísérő betegségek/tünetek megbeszélése egy tanácsadáson!

Ekkor lehet a tényleges megoldást megtalálni az együtt álló panaszokhoz!