Forradalmian új eljárás az egészségesen fiatalos bőr szolgálatában DR. KLEANTHOUS biomolekuláris kezelésével

 

A modern biológiai kutatás az öregedés folyamatának kutatását a makromolekulák területére koncentrálta. A lehetséges magyarázatok szerint ugyanis a biológiai öregedés folyamata (25-30 éves korunktól kezdve) közvetlen kapcsolatban áll molekuláris zavarokkal.

A sejtek megfelelő működéséhez szükséges biomolekulák (cell supporting molekulák) elváltoznak, ill. már nem állnak megfelelő mennyiségben rendelkezésre.

 

 

Lehetséges a bőr öregedési folyamatainak lassítása a szervezet ezen kimerülő készleteinek feltöltésével?

Kutatások bebizonyították, hogy ezeket a cell supporting molekulákat (c.s.m) be lehet juttatni a szervezetbe mellékhatások nélkül. Közvetlenül beilleszkednek a célszervbe: akadálytalanul jutnak át a sejtmembránon és a citoplazmában hozzájárulnak a már hiányos és csökkent funkciók megerősítéséhez, az anyagcsere, az energia forgalom helyreállításához.

Itt tehát a szervezet saját anyagáról van szó, melyet bejuttatva az azonnal beépül, nem csak hatóanyagot viszünk be, mint más kezeléseknél. A hatóanyagok ugyan megfelelőek a szövetek müködésének élénkítéséhez, a hiányzó anyagokat pótolják és természetesen a helyes megválasztásuk garantálja a szemmel látható eredményt, de a biomolekulák hatása az előzőekben leírtak alapján összehasonlíthatatlan különbséget jelent. Itt a hatást a cell supporting molekulák közvetlen és változás nélküli beépülése jelenti, közvetlen sejtregenerációnkat segítik elő.

Mit jelent ez az arckezelésnél?

A “Biológiai Szépség lifting” a fent ismertetett anyagokat ultrahang segítségéveljuttatja a sejtekig, ahol

  • folyamatosan helyreáll az anyagcsere,
  • nő a szövetek vízkészlete,
  • több kollagén és elasztin termelődik,
  • általános és természetes megújulás következik be a hámban és a kötőszövetben is.

Arckezelés, fájdalommentesen, sőt kellemesen – és fiatalít? Az igazi anti-aging!

 

 

 

 

A konkrét, várható eredmény:

  • a bőr feszesebb, ellenállóbb lesz, kisimul,
  • a ráncok jelentősen csökkennek,
  • a finomabb pórusok miatt üdébb, fiatalosabb a látvány,
  • a kötőszövet megerősödik,hajszálértágulatok enyhülnek.

Alkalmazható, mint teljes megújító terápia (6 alkalomból álló kezelés-sorozat), de különálló kezelésként is, melynek hatása azonban természetesen kisebb, hiszen annak csak egy részét teszi ki. A kezelések eredményei minden korosztálynál látványosak – hiszen lifting hatást várunk, persze a hatásfoknál szerepet játszik az egyén bőrének kiinduló állapota is.

“Veszítsünk” pár órát és “nyerjünk” vissza néhány évet!

A kozmetikai kezeléseket a legoptimálisabb eredmény eléréséhez természetesen kiegészíthetjük a bőrtípusnak megfelelő otthoni ápolással