SZÉPÜLNI SZERETNE?   

ÉS EGÉSZSÉGÉT IS SZERETNÉ MEGŐRIZNI? GYÓGYULNI SZERETNE?

                                                Néhány fontos szempont szépségünk ápolásáról, amiket feltétlenül érdemes megfontolni:                              

                                                           EZEKBEN HOGYAN SEGÍTHET AZ         ?

 

KEZDJÜK A LEGEGYSZERŰBBEKTŐL…1

Nem mindenki használ speciálisan az arcra való tisztító készítményt                                        (és) bőrápoló krémet.

Ha ilyet szeretnénk, akkor VÁLASZTHATUNK A BOLTOKBAN KAPHATÓ KÉSZÍTMÉNYEK KÖZÜL.

 

Probléma: Nehéz közülük olyat beszerezni, ami tényleg megfelelő nekünk és a hatóanyag mennyiségük is korlátozott. Emiatt sokszor ajándékozzuk el vagy végzi a szemétben!

Ennek megfelelően ha egyáltalán lesz eredmény, akkor az igen csekély lesz:

 

 TEHETÜNK ENNÉL TÖBBET IS?

TERMÉSZETESEN! Sokkal jelentősebb eredményt érhetünk el, ha magas minőségű, sok hatóanyagot tartalmazó készítményeket használunk. De nem mindegy, hogy mit kap a bőr!

2

A professzionális (kozmetikusok által használt) termékek sokkal kiegyensúlyozottabban tartalmazzák a bőrnek szükséges hatóanyagokat és sokkal egyedibben választható az Ön bőrének megfelelő ápoló készítmény.

A szisztematikusan felépített napi ápoló protokoll egyensúlyban tartja a bőrt és a lehető legtöbbet hozza ki az adottságaiból. Hosszú távon jóval olcsóbb, mint a drogériákban kapható készítmények: több hatóanyag, kisebb a szükséges mennyiség, biztosan megfelelő (hiszen ki is lehet próbálni!) így nem a szemétben végzi!                                                                                                                           Mennyivel lesz jobb az eredmény? AKÁR ÍGY IS VÁLTOZHAT: 

 

 

Kérje kozmetikusa segítségét és magával is viheti a KIFEJEZETTEN AZ ÖN SZÁMÁRA KIVÁLASZTOTT készítményeket, KÉRJÜK CSAK EZEKET HASZNÁLJA, SZÜKSÉG ESETÉN KOZMETIKUSÁVAL KONZULTÁLJON!

A kozmetikus munkája akkor lesz igazán eredményes, ha vendége is segít! A legszerencsésebb, ha szoros együttműködés alakul ki az otthoni ápolás szempontjából Ön és kozmetikusa között!

SEGÍTSÜNK MÉG TÖBBET BŐRÜNKNEK ÉS EGÉSZ SZERVEZETÜNKNEK!

Ez már az Orvosi Kozmetika kezelőjében kezdődik, magával a kezelés összetett folyamatával, ahol mi mindent megteszünk a bőr tápanyaggal, nedvességgel való ellátásáért (stb, stb) és otthon folytatódik, ahol Ön adhatja meg bőrének mindazt, amire a 28 napo3s megújulási ciklus folyamán szüksége van.

Ezzel KÉT KEZELÉS KÖZÖTT IS EGYENSÚLYBAN MARAD A BŐR anyagcseréje és nem veszít sokat az elért állapothoz képest.

EHHEZ KÉPEST IS HATÁSFOKOZÁST SZERETNE?

KÉRJE BŐRÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐ EXTRA KEZELÉSÉRE KOZMETIKUSÁNAK TANÁCSÁT: így lehetőség van az adott problémát külön is figyelembe venni!

 

Eredményünk tehát meglepően növekedhet:

 

Van más különlegesség is csak Nálunk!

Szépülésünk mellett Belső Harmóniánk (= Egészség) is javítható!

Igen, lehetséges az Orvosi Kozmetika kezelései alatt egészségünkkel is törődni!!!

Az ami még ehhez képest is speciális lehetőséget kínál: orvosi és természetgyógyászati módszerek használatával kezelhetővé válnak jelentősebb bőrproblémák is. Kérjen Doktornőnktől időpontot tanácsadásra és  így a szépüléssel

4

párhuzamosan FELDERÍTHETŐK ÉS KEZELHETŐK A FENNÁLLÓ EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK, melyek sokszor a bőrállapot hátterében azt fenntartják.

 

Szoros követésre van szükség a bőrállapot javulásának ideje alatt. Figyeljen Önmagára!

Itt alapvető, hosszú távú és maradandó változást kapunk, de türelemre van szükség!

 JAVÍTHATÓ AZ ÖN JELENLEGI HELYZETE? 

 Használja ki a lehetőségeket és kérjen részletes felvilágosítást! Szeretettel várjuk!