Nagyon sok támadás éri a homeopátiát. Sokan még sohasem próbálták, sokan csak találomra szedték be, sokan csak hallottak róla…

Nézzük, mit éreznek/mondanak/gondolnak ezek a “sokan” problémának és miért gondolják azt, hogy nem használ, ne is foglalkozzunk vele:

 

Hatóanyag kérdése: “Nincs benne hatóanyag”: tényleg csak egészen kis mennyiségű hatóanyag van a szerekben, de nem kémiai hatáson alapszik a bekövetkező biológiai hatás, tehát a gyógyulás.

Nyugati orvoslás szerinti hatásosság: “Nincs bizonyíték a hatásosságára”: Természetesen sok kutatás zajlik ebben a témakörben és bizonyítják a hatásmechanizmust, biológiai hatás létrejöttét. Egyszerű félresöpörni ezeket a kutatásokat, de nem lehet! Nézzenek utána részletesen a következőkben:  Kattintson IDE!

Ár-érték arány: “A terápia drága”:  Érdemes kiszámolni egy-egy állapotban a gyógyszerek és homeopátiás szerek összehasonlítását a költségek szempontjából. Mellékhatásra (és ennek kezelésére) nem kell számítani. A szerek sokáig és sokféle megbetegedésnél használhatók.

Placebo kérdése: “Nem használ, mert csak placebo”: ha kipróbálja (szaksegítséggel) tapasztalni fogja, hogy igenis hatásos gyógymóddal állunk szemben. Mivel állatok is gyógyíthatók homeopátiával, így a placebo hatás természetesen kizárható.

 

Amennyiben még nem használta: próbálja ki! – de csakis homeopátiás orvos tanácsai alapján, mert így nem lehet gond a rossz szerválasztás.

Ha már használta a barátnője és ő ajánlja: egyáltalán nem biztos, hogy Önnek is jó lesz – más a betegség (még akkor is, ha Önnek ez nem érzékelhető) és más a személyisége is. Kérjen segítséget a gyógyulásban!

 

Kérem olvassa el: Tényleg hat!, itt sokan leírták azokat az eredményeket, a személyes tapasztalatok, amik segíthetnek meggyőződni a homeopátia hatásosságáról.