Köszöntjük nálunk! –  ORVOSI KOZMETIKA by dr. Lieber

Szépség ÉS egészség: ez a nálunk megszerezhető LÁTHATÓ HARMÓNIA.

A bőrproblémák legtöbb esetben nem a bőr problémái. Mi felderítjük az okot és orvosoljuk is, ezért vagyunk hatékonyabbak és sikeresebbek, mint egy egyszerű kozmetika.

Próbálja ki, nem fog csalódni!

Már 1998 óta köszönthetjük önöket ORVOSI KOZMETIKÁNKBAN. Az elnevezés azt a speciális felfogást és lehetőséget takarja, amelyet módunkban áll Önöknek  nyújtani.

A modern kozmetikai gépi és kézi kezeléseket, az anyagok személyre, “bőrre szabott” kiválasztását úgy, hogy mindig orvosi szakértelem is áll a minőségi munka hátterében.

Ez az oka annak, hogy sok minden másképpen történik a mi kozmetikánkban, és az Önök aktív segítségével látványosabb eredményeket érhetünk el. A név azt a többletet, az általános látásmódtól teljesen különböző hozzáállást jelenti, amit az orvosi vezetés ill. háttér és a kozmetikusok folyamatos és összehangolt együttműködése adhat a hozzánk érkezőknek!

Kabinjainkban különleges kezelésekkel és eljárásokkal állnak magasan képzett, felelősségteljes kozmetikusaink az Ön rendelkezésére. Amennyiben tapasztalataik alapján úgy látják szükségesnek, akkor az állandóan rendelkezésre álló orvos segítségét is igénybe veszik a holisztikus szemlélet alapján kialakított, testi és lelki feltöltődést biztosító kezelések során.

Kezeléseinkkor  a teljes kikapcsolódásra, pihenésre helyezzük a hangsúlyt a  lehető legtermészetesebb, leghatékonyabb bőrápolással –  már a kezelés előtti teázás, a megnyugtató zene megteremti az optimális lehetőséget az átállásra a hétköznapok rohanásából a mélyreható szépülésre és a tökéletes relaxációra. A kezelés végén egy természetes smink csak a koronáját jelenti a nálunk eltöltött, tökéletes feltöltődést adó óráknak.

Mint a természetgyógyászat általában, úgy mi is holisztikusan (a teljes szervezetet figyelembe véve) igyekszünk Vendégeink / Betegeink segítségére lenni az egészség és szépség megőrzésében illetve a gyógyulásban. Természetesen a nálunk dolgozó magasan képzett és felelősségteljes kozmetikusok az átlagosan elvárhatónál sokkal több energiát fektetnek munkájukba. Képzettségünk és gyakorlatunk teszi lehetővé a problémák, tünetek hátterének holisztikus szemléletét és kezelését. Saját fejlesztésben ill. elgondolásban alkalmazzuk a kozmetikai és természetgyógyászati lehetőségeket pl. mikrokamerás diagnosztika, ultrahang, testkezelések, kúrák. Állandóan naprakészek próbálunk lenni szakmailag, és nagy odafigyeléssel fordulunk minden Vendégünkhöz – az általánosan elvártak felett.

Mind testileg, mind lelkileg keveset törődünk Önmagunkkal, holott az lenne a legfontosabb, hogy figyeljünk testünk és lelkünk jelzéseire.

A bőr a test és a lélek tükre is és jó lenne már a megbetegedés előtt a megelőzésre törekedni – ehhez nyújtanak segítséget természetgyógyászati módszereink! Lehetséges ugyanis akár a kozmetikai kezelések alatt is öngyógyító erőinket fokozni illetve energiáinkat összerendezni!

Ebben MI segíthetünk Önnek!

A következő oldalakon megtalálják kínálatunk rövid áttekintését, amelyben nemcsak a különböző lehetőségeket, munkafolyamatokat és kezeléseket ismertetjük, hanem az eredményesebb együttműködés érdekében ezek hátteréről, mechanizmusáról, fontosságáról is szólunk.

Köszönjük érdeklődésüket!

JUDIT, ANDREA, ILDI

       munkatársai