Igen fontos, hogy holisztikusan szemléljük a bőrt, nem bőrtípusokra osztályozva, hanem szervezetünk egységes szerveként.

A kialakult problémákat “egyensúlyvesztések”-ként tekintjük és így kezeljük.                                                                                                                                               

Sikeresen tehetjük ezt a Dr. Hauschka termékekkel és kezelésekkel.

 

DR. HAUSCHKA kozmetikumokat homeopátiás gyógyszerek készítéséhez nagyon hasonlóan állítják elő a németországi WALA gyógyszergyárban.

Általános szakmai elképzeléseinkbe tökéletesen illeszkedik a különleges körülmények között

(biodinamikus termesztés, biológiai ciklikusság, a természetes ritmusok figyelembevételével)

készített, egyedülálló ápolási koncepcióval kialakított gyógykozmetikum család.

 

 

 

A teljes kezelés ritmikus lefolyású, mint minden életjelenség.

Harmonizálja, kiegyenlíti a szervezetben, így a bőrben lejátszódó életfolyamatokat is.

 

Vendégeink leginkább a kezelések következő részleteit emelik ki mindig, mert különleges élményt jelent minden alkalommal:

Az illatos lábfürdő és az ez idő alatt kortyolt gyógytea segít az áthangolódásban.

A kéz- fej- láb kilazítása és speciális masszázsa lehetőséget ad a tökéletes relaxáció elérésére,  harmóniát teremt bennünk. A kezelőágyon kialakított meleg “kuckó” és a gondoskodás hatására a napi stressz (fejben és testben egyaránt) feloldódik. A kozmetikus gondosan odafigyelve, ritmikus-lélegző, áramló mozdulatokkal érinti meg a vendéget.

 

 

 

 

 

Nyirok stimulációval serkenti a nyirokrendszert, elősegítve ezzel a méregtelenítési, kiválasztási folyamatok egészséges egyensúlyát. A Dr.Hauschka nyirok stimulációt finom ujjmozdulatokkal és ecsetvonásokkal, kézmozdulatokkal végezzük. Ezzel elérjük a kötőszöveti folyadék harmonikus áramlását.

Talán segít elképzelni egy nálunk végzett Dr.Hauschka kezelést a következő megtisztelő vélemény:

Nem régen megkérdezték tőlem, hogy mi a BOLDOGSÁG, mire én röviden azt feleltem: harmónia önmagammal. Azon rövid pillanatok élménye, amikor megtapasztalhatom az egységet önmagammal, valódi lényemmel. Köszönöm Dr. Lieber Andreának és Fenyő Ildinek, hogy az Orvosi Kozmetikában ezen pillanatokat több órán keresztül átélhettem és újjászülethettem!                                                                                                               

Szeretettel: Toldi Judit szolgáltatásigazgató

 

A klasszikus Dr. Hauschka kezelés hatására tehát teljesen ellazulhat és csodálatosan érezheti magát!

 

 

 

A bőr saját aktivitásának, gyógyító erőinek ösztönzésével segítenek a megfelelő készítmények, kabinkezelések abban, hogy önmagát regenerálni, az egyensúlytalanságokat kiegyenlíteni képes legyen, jótékony védőburokkal vesz körül a környezet káros hatásaival szemben. A készítmények semmilyen szintetikus-kémiai adalékot (konzerváló, emulgeáló, szín- illetve illatanyagot) nem tartalmaznak.

A különleges hatásosság hátterében fontos tény, hogy a teljes növény egységként kerül a készítményekberitmizált, dinamizált formában, nem pedig az izolált hatóanyagok. Ennek köszönhetően minimálisra csökken az allergizálódás veszélye, és a készítmények speciális segítséget nyújtanak a bőr önregenerációjához.

Általában érdemes – abban az esetben, ha szeretnénk ezt a lehetőséget kihasználni és bőrünk és lelkünk javára fordítani – a teljes kozmetikai készítménysort használni: a bőrvédő letisztítótól a kényeztető pakolásokig. A kozmetikumok a nappali krémek védő funkciója mellett éjszakára zsírmentesek, könnyűek – a stimulációt, regenerálást és hidratálást szolgálják. Emellett lehetőséget hagynak az anyagcsere aktivizálására, a kiválasztásra is.