A kineziológai rendszerek széles körének része az általunk használt vizsgáló módszer.

Ezzel az energetikai alapon nyugvó izomteszteléssel személyre szabottan és állapotfüggően tudjuk a mindenkori – otthoni és kozmetikai, külső és belső – kezeléseket, terápiát irányítani.

 

Használatával lehetőség nyílik annak tesztelésére, hogy az általunk megfelelőnek vélt kozmetikumok/gyógyszerek/táplálék kiegészítők közül melyikre reagál a vendég/beteg szervezete a legjobban.

Így tulajdonképpen Ő az, aki “megmondja”, hogy bőrtüneteire milyen kozmetikum ad egyedien és minden belső, személyes szempont figyelembevételével legoptimálisabb kezelést.

 

Példa: tudásunk szerint kiválasztunk több kozmetikumot (akár az otthoni, akár a kozmetikai kezeléshez), melyek természetesen minden szempontból megfelelőek lennének. Azonban a beteg/vendég speciális helyzetébe, a szervezetébe belelátni senki sem képes. Így a legjobb eredménnyel működő készítményeket már Ő maga fogja “kiválasztani” az alkalmazott kineziológiai vizsgáló módszer segítségével.

 

Sokszor tapasztaljuk, hogy kevesebb anyag alkalmazása válik szükségessé ilyen vizsgálat segítségével, illetve az optimális bőrállapot elérése sokkal rövidebb idő alatt lehetséges.

 

Természetesen ezt a vizsgálati módszert alkalmazzuk a szükséges egyéb hatóanyag, belsőlegesen használandó gyógytáplálék stb. kimérésére is!