Lehetséges még egységesebbé és holisztikusabbá tenni munkánkat? Komplexebbé a bőr állapotának optimalizálását? Egyértelműen: igen.

Nagy változás már egy kezeléssel… több kezelés pedig maradandóvá teszi ezeket a változásokat

Beépítjük a kvantumtechnológiát, a biorezonanciát és eredményeinket tényleg fokozni tudjuk!

Mire lesz még jobb? Természetesebb, gyorsabb és mélyrehatóbb javulások – akne, erecskék, gyulladások, ráncocskák, stb. … AGYŐ!

Tehát nézzük a hatását ebben az esetben- egyetlen, egy órás kezelés hatását láthatják:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Harangvölgyi™ Institute leginnovatívabb eszközével, hatóanyagaival és az Orvosi Kozmetika by dr. Lieber különleges tudásával bemutatjuk:

természetes lehetőség bőrünk javítására minden szempontból

  • szépítés, fiatalítás,
  • ránctalanítás
  • acne csökkentés/ megszűntetés
  • feszesítés, stb…

A felhasznált technológia  a természetben fellelhető ásványok és kristályok által kibocsátott rezgések energiáján alapul. A szervezet elektromágneses tere kölcsönhatásba lép a kristály saját rezonanciájával, bioenergetikai és mágneses terével.

A problémás bőrtünetek egy részét ugyanis annak élettani-, vagy energia folyamatainak zavarai okozzák. Az eredmények a bőr energetikai viszonyainak javításával  jelentkeznek. Gyorsan kialakulhatnak, mert az élettani folyamatok befolyásolása biztonságosan megalapozza a változásokat!

Alap hatóanyag a kozmetikumokban: hyaluronsav. Felelős a bőr rugalmasságáért, vízfelvevő és megtartóképességért. Ez az alap a normális sejtműködéshez – tehát minden bőrállapot normalizálható. Sejtek önregeneráló folyamatai gyorsan beindulnak ill. fokozódnak.

Tartós és látványos javulás – ehhez ajánljuk a kezelést 4-6 alkalommal ismételni, különösen a megfelelő otthoni ápolással.

NÉZZÜNK NÉHÁNY LEHETŐSÉGET:

HYALURON BASIC KEZELÉS – gyors szépülés: hidratáló, feszesítő kezelés, gyors hatással, kiemelkedő események előtt különösen szívesen ajánljuk. (bőr előkészítése, peeling, biorezinanciás lifting, pakolás, krém) 50 perc

HYALURON EXPERT KEZELÉS –  életteli bőr: méregtelenítő és feszesítő kezelés, energetizálással. (Előkészítés, peeling, biorezonanciás kezelés, masszázs, pakolás, krém) 70 perc

  • Egy-másfél óra színtiszta és fájdalommentes pihenés alatt elindul a bőr szépülése. Pár alkalom után a hatás olyannyira tartóssá válik, hogy elég havonta fenntartó kezelést alkalmazni.

A gépet és a hatóanyagokat is beépítjük TISZTÍTÓ KEZELÉSEINKbe:

PURE DETOX, PURE SKIN illetve PURE SKIN EXTRA KEZELÉSEK – hozzuk ki a legtöbbet az arctisztító kezelésekből! Mit jelent? Elérhető a felpuhítás hatékonyabbá tétele, a fájdalomcsillapítás, a nyugtató hatás fokozása.

  • Tisztítókezelés alatt segít a faggyúmirigyek működésének normalizálásában.

Várjuk érdeklődését és kollégáink segítenek kiigazodni a lehetőségek között!

OTTHONI ÁPOLÁS:

Mindig fontos az otthoni ápolás, ne felejtsük el itt sem a beindult folyamatok karbantartását!

Speciális kezelések + speciális kozmetikumok = megújulás az Orvosi Kozmetika különleges lehetőségeivel