Precíz megoldások minden szépségigényre

A DOCTOR BABOR professzionális bőrápoló sorozat a precíziós kozmetikában a “made in Germany”-t jelenti. Válogatott aktív összetevőin alapuló nagyhatékonyságú formuláival a DOCTOR BABOR szettjeivel új korszak kezdődött az orvoskozmetológia területén.

 

1956-ban, amikor Dr. Michael Babor kifejlesztette a BABOR első precíziós formuláit, az olyan kifejezések, mint “orvoskozmetológia”, vagy a “DOCTOR” márka még nem is léteztek. De tudta, hogy a pontosan koncentrált aktív összetevők intenzíven ápolják a bőrt. Ezután fejlesztette ki az első bőrápolási termékeket, melyeket kifejezetten az egyéni igényekre terveztek, más szóval “az otthoni bőrápolás szakértőit”.

DR.BABOR termékcsalád mottója: Hatékonyabb – Precízebb – Innovatívabb.

 

 

 

 

 

 

Különböző SPECIÁLIS LEHETŐSÉGet kínálunk:

  • kozmetikai /sebészeti beavatkozások előkészítése (bármilyen – feltöltés, műtét stb.), ugyanezen beavatkozások után, a legjobb hegképződéshez
  • A sejt védelem és regeneráció alapvető a bőrt károsító tényezők ellen – nincs összefüggésben a korral és a bőrtípussal.
  • Alapvető a bőrkép finomításánál, korrigálásánál, egységesítésénél, különösen precíz hatóanyagkombináció korrigálja ezeket a bőr eltéréseket.

Például egy a sok KÜLÖNLEGESSÉG közül:

BABOR Effective Touch – egy különböző tradicionális és modern elemekből speciálisan kialakított arcmasszázs.  Aktiválja a meridiánok energiarendszerét, a csakrákat, a nyirokrendszert és a vérkeringést. Az egyedülálló és különleges fogások az akupresszúrából, a triggerpontmasszázsból és a kötőszöveti pontmasszázsból származnak és fokozzák a természetes folyamatokat: a Qi-életenergiát harmónikus egyensúlyba hozzák és az energetikai zavarokat kiiktatják, tehát stressz csökkentő és nyugtató, segít az indítékszegénységben és fáradtságnál. A speciális fogások fizioterápiás, csontrendszeri lazító hatásúak, aktiválja a keringést, az anyagcserét és ezzel fokozza a bőrregenerációt.

Sugárzó szépség + tökéletes egyensúly + Orvosi Kozmetika = Látható Harmónia