BIOREZONANCIÁS ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Szeretnénk tudni szervezetünk általános állapotáról: gyorsan, részletesen?

Szeretnénk javaslatot is az egészségmegőrzésre vagy állapotunk javítására?

 A Quantum Medicina segíthet ebben!

  • ahol a nyugati high-tech bioinformációs orvoslás találkozik a holisztikus egészségmegőrzéssel

 

Ez a felmérés háttere:

Az emberi test sejtek összessége, melyek működésük folyamán (elsősorban a sejtmagban található töltéssel bíró részecskék révén és a sejtmagon kívüli elektronok folyamatos mozgása miatt) állandóan elektromágneses hullámokat bocsátanak ki.

Ezek az  elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, eltérő mintázatot mutatnak  és ezzel utalnak az emberi test állapotára.

A quantum medicina (biofizika, bioinformatika, elektronika…) segítségével az elektromágneses mező frekvenciáját és energiáját egy érzékelő segítségével meghatározva összehasonlíthatóvá válik az eszközben előre rögzített – problémákhoz, illetve táplálkozási mutatókhoz kapcsolódó –rezonancia-spektrummal számítógép segítségével.

 

 

 

 

A felmérés alapján a tesztelt személy pillanatnyi fizikai és energetikai állapotáról kaphatunk képet. Az eredmények azonban nem hagyományos diagnosztikai értékűek, nem helyettesítik az orvosi diagnózist, szükségesek lehetnek kiegészítő labor illetve egyéb vizsgálatok!

Kifejezetten alkalmas: megelőzés és egészségmegőrzés, hiányállapotok felderítése, panaszok hátterének kiderítése, szervek állapotának felmérése, krónikus betegségek okainak tisztázására stb…

 

A TESZTELÉS SZABÁLYAI

Amennyiben rendelkezik előzetes vizsgálati eredményekkel ill. laborleletekkel, azokat hozza magával.

A felmérés előtti időszakban szedett gyógyszereit, vitaminokat, táplálék kiegészítőket hozza magával.

  1. Ne igyon tesztelés előtt alkoholt, kávét, és egyéb serkentő hatású italokat.
  2. Végezze a szokásos napi tevékenységét és normálisan aludjon (pihenje ki magát) a tesztelés előtt 2 napig.
  3. Ha megterhelő tevékenységet végzett, a tesztelés előtt pihenjen 1-2 órát.
  4. A tesztelést nem teli, de nem is üres gyomorral kellene végezni – egy órával előtte egyen utoljára. Viseljen laza és meleg ruházatot.
  5. Távolítsa el a fém tárgyakat és a kommunikációs eszközöket a testéről tesztelés előtt.
  6. Lazítson, lélegezzen egyenletesen és ne beszéljen a tesztelés alatt.

 

Orvosi felmérés a teljes szervezetre vonatkozóan – tudjuk meg gyenge pontjainkat, a tünetek okait, betegségre való hajlamainkat.

Komplex – gyors – fájdalommentes

A számítógépes felmérés időtartama kb. 1 perc, majd ezt követi a személyre szabott kiértékelés az összefüggések komplex szemléletével és a javaslatok összeállítása az állapot rendezésére.

A mérést általában összekapcsoljuk akár Voll diagnosztikával vagy kineziológiai méréssel, így az ajánlott terápia a lehető legtökéletesebbé tehető.