BACH VIRÁG TERÁPIA

Egészségnek nem egyszerűen a betegség hiányát nevezzük. EGÉSZSÉG a szükséges testi-lelki-szellemi összhang, harmónia bennünk és megfelelő kapcsolat a környezetünkkel.

A BACH féle növényi kivonatok lehetőséget teremtenek az érzelmi, energetikai és gondolati egyensúlyzavar helyreállitásában.

 

 

Régi elképzelés, de manapság már egyre inkább tudományos bizonyítást is nyer

az az ösztönös megérzésünk, hogy a betegségek nem testi síkon kezdődnek,

hanem a lelki problémák kivetüléseként keletkeznek.

Gondoljunk csak például a bánat, a stressz, a megalázottság miatt bekövetkező harmóniamegbomlás utáni depresszió, gyomorfekély, bőrpanaszok stb. megjelenésére. Nem egyszer több évvel a kiváltó ok után jelentkezve.

 

 

Minden emberben megvan az öngyógyító erő, illetve ennek működésbe hozásának képessége, de természetesen szükséges lehet segítség ezek aktiválásához. Így lesz lehetőségünk az egész EMBER (test- elme-lélek) teljességének összhangba hozására, harmóniánk helyreállítására.

Manapság a megjelenő betegségeket szeretnénk minél gyorsabban eltűntetni – igazi, mélyen ülő okainak figyelmen kívül hagyásával.

Pedig milyen jó lenne, ha már a betegséghajlam, a bujkáló folyamatok is kezelésre kerülhetnének – a mélyen gyökerező, igazi okot jelentő lelki folyamatok feltárásával!

A természetgyógyászat rendelkezik egy olyan módszerrel, amely pontosan így hat!

A Bach-féle növényi kivonatokban minden gyógy tulajdonság megvan az egészség helyreállítására, kiválóak a kedvezőtlen lelkiállapotok, mint okok megszüntetésére: közömbösítik, feloldják a negatív energiagócokat, lehetőséget teremtenek az érzelmi, energetikai és gondolati egyensúlyzavar kiegyenlítésében.

Hatásuk biztonságos és szelíd, akár csecsemők, várandós anyák is alkalmazhatják. Nem okoz függőséget, nincsenek mellékhatásai. Más gyógyszerek mellett is használható, nem befolyásolja érvényesülésüket.

A Bach cseppek több fő fogalomkörbe sorolhatók, azon negatív érzelmek alapján, amelyek ellen hatnak: félelmek, bizonytalanság, szorongás, magány, túlérzékenység, kétségbeesés, aggódás. Belső énünk segít megtalálni a nekünk megfelelő virágesszenciát – mindig az adott szituációra.

 

De őszinte önelemzés, a terapeutával folytatott feltáró beszélgetés nélkül nincs gyógyulás, tudatosítás nélkül nincs változás. Pedig ki ne szeretné pozitívan változtatni életét!

Az élet folyamán a különböző hatások változtatnak bennünket, újabb és újabb kihivásokra kell reagálnunk – ebben segíthetnek mindig a cseppek.

Akár egészségmegőrzésről, akár gyógyulásról van szó, az Ön akaratereje és kiváló terapeutánk tudása elvezeti a megoldáshoz!

 

 

 

A Bach cseppek közül van egy olyan, amit mindenki szuperül 🙂 tud használni mindig, amikor bármi megbicsaklást hoz az életünkben!  EZ A RESCUE CSALÁD!

 

Válasszunk csepp, cukorka, gyöngy, spray formák közül – amelyiket csak szeretnénk!

 

Miben tud segíteni? Nyugalmat, kiegyensúlyozottságot ad, koncentrálni tudunk, boldogulhatunk a kihívásokkal, talpon tudunk maradni,  jól érezzük magunkat a bőrünkben.

 

Tehát például: A suliban dolgozat/ ZH lesz, a munkahelyünkön a főnökünk mostanában kicsit ideges (neki is lehet adni! 🙂 ), úgy érzem összecsapnak a hullámok a fejem felett/ változtatnom kellene, mert így nem lesz jó, szorongások/félelmek esetén, nem tudok koncentrálni stb, stb

 

Segíteni fog, csak ne felejtsük el bevenni!!!

 

FONTOS: Az Orvosi Kozmetikában sokszor adjuk Vendégeinknek, hogy ráhangolódjanak a relaxációra és hasznosan tudják tölteni kezelésük idejét nálunk, ebből a fontos szempontból is!

 

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT BACH CSEPPEK SZEDÉSE:

Naponta legalább 4 alkalommal 4 cseppet kell csepegtetni közvetlenül a nyelvre, de érdemesebb ennél sokkal sűrűbben használni – mondjuk minden páros órában/három óránként… Vigyázva, ne érjünk a cseppentővel a nyelvhez! Betehetünk 4 cseppet egy dl vízbe és ebből kortyoljunk legalább 4 alkalommal naponta. Ha úgy érezzük, hogy már pl. 5 perc múlva “olyan jól esne még egy korty!”, akkor nyugodtan használjuk sűrűbben! Előtt-utána legyen tiszta a száj (ne együnk-igyunk közvetlenül beszedéskor), és hagyjuk hatni a cseppeket a szájban pár percig.