Az acne összetett bőrprobléma. Kialakulásának alapját a faggyúmirigy túlműködése, a kivezetőcső elzáródása, a baktériumok elszaporodása jelenti. Kialakulása igen összetett, a hátterében álló okok felderítése bonyolult folyamat is lehet. Ennélfogva kezelése is hosszadalmas és az orvos és kozmetikus szoros együttműködése feltétlenül szükséges.

De elsősorban a betegnek-vendégnek van nagy szerepe! Hiszen elsődleges a kapott tanácsok folyamatos betartása, az otthoni rendszeres ápolás, és a megbeszélt kontrollokon való megjelenés. A kezelésben fontos az esetleges háttér felderítése, a pattanások, mitesszerek kitisztítása ill. a maradandó nyomok kialakulásának elkerülése.

Kezelések előtt                              Kezelések után

acne_sz_r acne_sz_jo1

“Elrettentően csúnya, gyulladt arcbőrrel érkeztem ide először. Sok rendelőben, különböző orvosoknál jártam előtte, de a bőröm nem javult. Itt az első perctől kezdve óvatossággal, megfontoltan nyúltak az arcomhoz. Most már csak évente 3-4-szer látogatok be egy nagy kezelésre és az arcom szép, tiszta és egészséges.
Azt hiszem, az itt jelenlévő szakmai alázattal, odafigyeléssel Ők bármilyen bőrproblémát rendbe tudnak hozni.                                       
Amióta őket ismerem, nem hagyom, hogy más nyúljon az arcomhoz!”


N_acne_eN_acne_u

“Évek óta járok bőrgyógyászhoz, különböző antibiotikus kezeléseken estem át. A kezelések ellenére egyre csúnyább lett az arcom, azonban amióta ide járok látványosan szebb a bőröm. Ez volt az első hely, ahol a problémám okát is keresték. Örülök, hogy megtaláltam őket!”

S. Nóra


 

Nem csak acne esetén lehet szükséges a hát-dekoltázs tisztító kezelése. Fontos szempont az optimális eredmény eléréséhez az otthoni előkezelés. A terület érzékenysége sokszor igen megnehezíti a kozmetikusok munkáját, de több eljárást is tudunk alkalmazni, hogy a tisztítás a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon.