hom orvos kongreszus Részt vettünk a Magyar Homeopata Orvosok I. Kongresszusán, ahol sokan érdeklődtek a nálunk elérhető kezelésekről. Legnagyobb érdeklődés a bőrdiagnosztikára mutatkozott.
hom acut repert tanfolyam Biztosítottuk a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület „Acut repertorizációs tanfolyam” megrendezését a kozmetika nagytermében.
cedh 2011-ben a CEDH orvosoknak rendezett tanfolyamán támogattuk a kávészüneteket és ismertettük meg a résztvevőket az Orvosi Kozmetika és Természetgyógyászat lehetőségeivel. Nagy sikert aratott a Nyílt Nap, az egészségügyi dolgozóknak folyamatosan biztosított 10% kedvezmény és a kozmetikai homeopátiás kezelés lehetősége.
hom napja 2011. Vajdahunyad vára – Homeopátia Napja.Sok látogató csemegézett az Orvosi Kozmetika és Természetgyógyászat által használt módszerek                                                           között, tanácsot adtunk és felhívtuk a figyelmet a természetes módszerek használatának fontosságára.
heel nap 2013: Millenáris – Heel Családi Nap. Igen sok érdeklődővel találkoztunk és sokan számítottak az általunk biztosított tanácsadásra is.
Schüssler Családi Nap 2013. szeptember: Schüssler Családi Nap
A kedves kollégákkal ismét sok érdeklődőnek adhattunk tanácsot a Schüssler sók kiválasztásával és használatával kapcsolatban.
hom kongr2 homeopat kongresszus 2014. október: Homeopata orvosok VI. kongresszusa
Előadás az Orvosi Kozmetika és Természetgyógyászatban elért eredményekről – nagy érdeklődés és sok gratuláció.