“A színes virágok még élénkebben ragyognak, ha néhány fehér virágot is hozzáteszünk, hogy elhatároljuk a színeket.”                            
                                                                                                                                                             John Steinbeck

A jó smink olyan, mint a képhez illő tökéletes keret: kiemeli a szépséget, de nem domináns, szinte nem is vesszük észre.                                                                          Sminkelés közben arra törekszünk, hogy a szépet kiemeljük, a tökéletlent elrejtsük.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van, akinek ez nem megy könnyen, nekik nyújthat segítséget sminkmesterünk, aki meg tudja mutatni (ha igényli, meg is tanítja!), hogyan lehet formálni az arcot, kiemelni a szemszínt, ragyogóvá tenni a szemet.

Ha már elsajátította a technikát, a nappali alapsmink elkészítése a reggeli arcápolás végén, nem tart tovább 5 percnél.Az esti, alkalmi smink elkészítése ennél kicsit bonyolultabb, de ehhez nyugodtan kérje szakember segítségét! Az alkalmi smink professzionális termékekkel elkészítve reggelig tökéletes marad!

Ezek a professzionális sminktermékek kozmetikánkban meg is vásárolhatók, állandóan kedvezményes áron!

Még ha rossznak is ígérkezik egy kezdődő nap, javítani lehet rajta reggeli szépségápolással és az öltözék gondos megválogatásával. Ha ebben segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, szakembereink mindenben állnak rendelkezésére!

                                                                          “A szépség nyílt ajánlólevél, amely a szíveket előre megnyeri számunkra.”                                                                                                                                                                           Arthur Schopenhauer