A Franciaországi Uriage termál forrást már a rómaiak kezdték el használni, 1822 óta pedig Termál Központként gyógyászati ellátást nyújt. 150 éve már elismerte gyógyhatását a Francia Orvostudományi Akadémia is a vizsgálatok alapján. 1992-ben születik meg a dermokozmetikum márka, a gyártás Uriage-Les-Bainsben, közvetlenül a forrás mellett történik, hogy megőrizzék a termálvíz tisztaságát és a természetes ásványi anyagok gazdagságát. A gyógyszeripar szigorú szabályai szerint készülő termékek gyártási folyamata teljesen nyomon követhető és ellenőrzött.

 

Bőrgyógyászokkal és híres intézeti kutatóközpontokkal szoros együttműködésben fejleszt és forgalmaz dermokozmetikumokat

(termékek problémás bőrökre, gyógyszerszerű hatással). Mindezek a termékek megfelelnek a mind a bőrgyógyászok,

mind pedig a betegek igényeinek és szinte az összes bőrtípus számára megoldást nyújt, beleértve a  legproblémásabb bőröket is.

Az Uriage termékek a gyógyszeripar szigorú szabályai szerint készülnek, ahol a gyártási folyamat minden fázisa ellenőrzött. Az Uriage termálvíz mellett olyan aktív összetevőket használnak, melyek hipoallergének, parabenmentesen, nem komedoképzőek, így az Uriage termékek jól tolerálhatók és rendkívül hatékonyak. Az Uriage termékek számos innovációt, egyedileg kifejlesztett aktív összetevőt tartalmaznak. Ezek egy része szabadalmi védelem alatt áll (ISO-3R, TLR2-Regul, Poly-2P, Cerasterol-2F etc.).

Az összes termékben felhasználják az Uriage termálvizet: a Francia Alpokban, a Belledonne hegységben, Grenoble közelében, 422 méter magasságban, 28ºC hőmérséklettel tör felszínre, ásványi anyag tartalma: 11 g/l. 

Tulajdonságai:

Hidratáló – Az ásványi anyag koncentrációjának és az izotóniás tulajdonságának köszönhetően tökéletes harmóniában van a bőrrel és egyedülálló hidratáló hatást nyújt. Megakadályozza az epidermisz kiszáradását.

Nyugtató -magas kalcium és magnézium tartalmának köszönhetően nyugtatja az érzékeny bőrt.

Védő – szilikon tartalma megerősíti a bőr hidrolipid rétegét, a védő funkcióját. Ásványi só tartalma segít visszaállítani a bőr barriert.

Izotóniás – megőrzi a sejtek méretét és épségét.

Az Orvosi Kozmetikában több terméket használunk rendszeresen, különböző kritikus pillanatban: speciális letisztítás, szőrtelenítés után, nyugtatásra, szemcseppentésre stb… Otthoni használatra felírótömbön kapják meg Vendégeink a nekik tökéletes Uriage termékek pontos adatait és így a patikában biztosan az adott termékhez jutnak majd hozzá! Követjük a cég akcióit és mindig kapnak Vendégeink a kedvezményekre jogosító kuponokból!