Mintha nem szívná be a krémeket a bőre? Talán jobb eredményeket is el lehetne érni az otthoni ápolással? Finomabb és egyenletesebb bőrképet szeretne?Emeljünk a kozmetikai kezelések hatásosságán?

Ebben segíteni tudunk!

 

A mikrodermabrázió egy speciális mechanikus bőrcsiszolási eljárás, a bőrkoptató eljárások közül a legfinomabb fizikai hatásokon alapuló módszer. Klinikai tanulmányok igazolják, hogy az elhalt bőrsejtek eltávolítása a következőket eredményezi:

  • fokozzuk a bőr hámrétegének legalsó, osztódó sejtsorainál a vér és nyirokkeringését,
  • ezáltal az oxigén és tápanyag felvétel jelentősen javul,
  • a bőr öngyógyító mechanizmusát kihasználva ,
  • mindig új, ép szövetek lépnek a korábbi, károsodott szövetek helyére valamint
  • a kozmetikai hatóanyagok felvételének jelentős növekedését biztosítja.
  • A kezelés fájdalommentes.

 

A csiszolás kiegészül magasnyomású, pulzáló oxigén hatásával –

Eredménye: láthatóan simább, finomabb pórusúvá válik és fiatalosabb és erősebb bőr!

 

 

 

 

A hatékonyság növelése érdekében a mikrodermabráziót kombináljuk speciális ultrahang kezeléssel, fényterápiával és pakolásokkal. Fontos a kiegészítő otthoni ápolás testre szabása a kezeléseket követő időszakban! Már egy mikrodermabráziónak is azonnal látható az eredménye, mellékhatásai nincsenek legfeljebb enyhe bőrpír alakulhat ki, ami pár óra múlva elmúlik.

Ismétlése javasolt 1-2-3 hetente, 3-4 alkalommal, az eredmény fenntartása érdekében később havonta.

Mikor ajánljuk? Szinte valamennyi bőrtípusnál hasznos lehet, pl. apró ráncok, akne hegek, pigmentfoltok, fénykárosodás kezelésére, igénybe vett, fáradt arcbőr fiatalítására.

Milyen esetben nem szabad alkalmazni? Nyáron, mert a fokozott UV- sugárzás miatt pigmentálódhat a bőr; akne, ekcéma, és egyéb a bőr gyulladásos, fertőző állapotai esetén; lázas állapot, fertőző betegségek; cukorbetegség, rossz sebgyógyulási hajlam esetén; a bőrt átmenetileg vékonyító,vagy fényérzékenyítő gyógyszerek szedése esetén.

FONTOS MIKRODERMABRÁZIÓ UTÁNI TEENDŐK – feltétlenül tartsa be!

Szolárium, napfény elkerülése, 24 órán belül ne szaunázzon, ne menjen szennyezett levegőjű helyre, ne sportoljon intenzíven, hiszen az elszarusodott bőr réteget eltávolítjuk és az emiatt védtelen bőrfelületet óvni kell a regenerálódásáig. A mikrodermabrázió végén bőrnyugtató krémet kap a vendég, melyet használni ajánlott a csiszolást követően két héten keresztül használni, magas (min.50SPF) faktorú fényvédőkrémmel.