Az emberi testben egyensúlynak kell uralkodnia. Az egyes szervek kölcsönhatásban állnak egymással, működésük összefonódik.

Bármelyik szervünk helytelen működése azonnal megmutatkozik az ember teljes egészségi állapotán.

 

 

ENNEK HELYREÁLLÍTÁSÁBAN, AZ EGYENSÚLY MEGŐRZÉSÉBEN

SEGÍTHET ÖNNEK IS az ENERGY!

Egész évben, sokféle panasz esetén, megelőzésre is! 

 

A betegség megelőzése mindig olcsóbb, mint a gyógyítás.

Az egészségbe fektetett kis összeg olyan, mint egy kamatozó bankbetét.

Később nagy hasznot hoz, mert csökkenti a költségeket, és ezért többet költhetünk olyan dolgokra, amelyektől jól érezzük magunkat.

 

 

 

 

 

 

 

A TERÁPIA ALAPJAI

A készítmények a bioinformációs terápia/homeopátia, fitoterápia és HKO (Hagyományos Kínai Orvoslás) ismeretanyagát felhasználva képesek a szervezet regenerációját minden szinten beindítani.

Közvetlenül befolyásolják az egyes szerveket, valamint a biorezonancia révén direktben hatnak a hormonális és központi idegrendszeri irányításra is.

Optimális a sejtek működésének rendezése több szinten: energiaforgalom rendezése, salakanyagok eltávolítása, a működés harmonizációja – betegségek okaira és a regeneráló folyamatokra hathatunk.

Mind akut, mind krónikus betegségeknél használhatók a tüneteknek megfelelően valamint az egészségmegőrzés komplex folyamata is megoldható.

 

Voll-diagnosztika ill. kineziológiai mérés használatával lehetőség van a terápia személyre szabására és ezzel optimalizálható a gyógyulás folyamata.

Különböző gyógyszerformák választhatók: a cseppek felszívódásának hatásfoka kiemelkedő, de a krémek bőrön keresztül szintén 90% feletti felszívódást tesznek lehetővé.

BÁRMELY SZER BEVÉTELÉNÉL (a minél tökéletesebb Egészség eléréséhez) FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGES A NAPI FOLYADÉKBEVITEL MEGEMELÉSE, AKÁR A NORMÁL FOLYADÉKSZÜKSÉGLET FELETT 1-1.5-2 LITERREL!

Mindaddig érdemes a terápia folytatása (mindig illesztve az aktuális helyzethez), ameddig nem tudjuk elérni a lehető legkellemesebb közérzetet akár testileg, akár lelkileg. Kérdés ill. probléma esetén szükséges lehet a terápia pontosítása személyesen, telefonon vagy emailban.

Folyamatos jobbulást kívánunk!

ENERGY SZERBEVÉTELI SZABÁLYOK

A „Pentagram” cseppek: A megbeszéltek szerint (napi ………alkalommal ………. cseppszámot) feltétlenül be kell tartani.

Használat előtt tenyérhez ütögetve az üveget rázzuk fel. Hogyan csepegtessünk? Több módon lehet a megbeszéltek szerint (szájba / 1 dl -2dl  vízbe / 1.5 l vízbe rakjuk).

3 hét gyógyszerszedés után feltétlenül 1 hét szünetet kell tartani!                                                                                                                                                                       

Ezután a későbbi teendőket egyeztetni kell a panaszok, változások stb. függvényében.

A regeneráció folyamata átmeneti állapot romlást is előidézhet (meglévő tünetek súlyosbodása, hasmenés, bőrpanasz, fejfájás, szédülés, fáradtság, régi betegségek tünetei). Ezek a gyors és minőségi regeneráció biztos jelei. Ha ilyen ún. elsődleges rosszabbodást tapasztalunk,  szükséges a cseppszám lecsökkentése és mellé a folyadékbevitel megemelése.

Figyeljünk az általános szerbevételi szabályokra: mentolos, fodormentás anyagok fogyasztása tilos, megfelelő fogkrém szükséges (ajánlott: Energy fogkrémek), bevétel előtt és után 20-20 perccel ne együnk és igyunk.

Egyéb készítmények:     (Az adagolás itt is személyre szabott!)

Krémek: Naponta 1-2-3 alkalommal 1-2-3 cm krémet (területhez mérten) vizes kézzel eloszlatunk.

Sampon: Rázzuk fel és felhigítva oszlassuk el majd alaposan masszírozzuk a fejbőrbe, öblítsük ki.

Szappan: Teljes testen (zuhanyozás, fürdés) vagy lábfürdőnél használható.

Fogkrém: bioinformációjuk kiválóan kiegészítik a holisztikus szemléletű egészségmegőrzésre és regenerációra szolgáló egyéb készítményeket.                                                             Természetesen  önállóan is haszonnal használhatjuk!