[slideshow id=1]

Köszöntjük az ORVOSI KOZMETIKA ÉS TERMÉSZETGYÓGYÁSZATBAN!
Hogy mit jelent a név? Azt a többletet, az általános látásmódtól teljesen különböző hozzáállást, amit az orvosi vezetés ill. háttér és a kozmetikusok folyamatos és összehangolt együttműködése adhat a hozzánk érkezőknek!
Kabinjainkban különleges kezelésekkel és eljárásokkal állnak magasan képzett, felelősségteljes kozmetikusaink az Ön rendelkezésére. Amennyiben tapasztalataik alapján úgy látják szükségesnek, akkor az állandóan rendelkezésre álló orvossegítségét is igénybe veszik a holisztikus szemlélet alapján kialakított, testi és lelki feltöltődést biztosító kezelések során.
A bőr a test és a lélek tükre: ha figyelünk a jelzésekre, a természetgyógyászatban olyan problémák oldódhatnak meg, amelyeket eddig orvosolhatatlannak hittünk!

Próbáljon ki egy kezelést nálunk: már az első találkozásnál észre fogja venni a különbséget

Már 1998 óta köszönthetjük önöket ORVOSI KOZMETIKÁNKBAN. Az elnevezés azt a speciális felfogást és lehetőséget takarja, amelyet módunkban áll Önöknek nyújtani: modern kozmetikai gépi és kézi kezeléseket, az anyagok személyre, “bőrre szabott” kiválasztásával, mégpedig úgy, hogy mindig orvosi szakértelem is áll a minőségi munka hátterében. Ez az oka annak, hogy sok minden másképpen történik a mi kozmetikánkban, és az Önök aktív segítségével látványosabb eredményeket érhetünk el.
A 2004-es esztendő nagy változást hozott az ORVOSI KOZMETIKA életében, új lehetőségek nyíltak meg előttünk és így Vendégeink és Betegeink előtt is. Megnyitottuk az ORVOSI KOZMETIKA és Természetgyógyászat-ot.
Ez pontosan kifejezi azt a többletet, az általános látásmódtól teljesen különböző hozzáállást, amit adni tudunk a hozzánk érkezőknek. A folyamatosan biztosított orvosi vezetés ill. háttér lehetővé teszi a kozmetikai eljárásokkal elérhető kimagasló eredményeket.
Különleges kezelésekkel és eljárásokkal segítjük a lehető legtermészetesebb bőrápolásra és pihenésre vágyókat.  Kezeléseinket kabin rendszerben végezzük, a teljes kikapcsolódásra, pihenésre helyezve a hangsúlyt – a kezelések első lépésében alkalmazott relaxációs lábfürdő (aromaterápiával, megfelelő zene hallgatása és teázás közben) már megteremti az optimális lehetőséget az átállásra a hétköznapok rohanásából a mélyreható szépülésre és a tökéletes relaxációra. A kezelés végén egy természetes smink csak a koronáját jelenti a nálunk eltöltött több mint két, tökéletes feltöltődést adó órának.
Mint a természetgyógyászat általában, úgy mi is holisztikusan (a teljes szervezetet figyelembe véve) igyekszünk Vendégeink / Betegeink segítségére lenni az egészség és szépség megőrzésében illetve a gyógyulásban. Természetesen a nálunk dolgozó magasan képzett és felelősségteljes kozmetikusok az átlagosan elvárhatónál sokkal több energiát fektetnek munkájukba. Képzettségünk és gyakorlatunk teszi lehetővé a problémák, tünetek hátterének holisztikus szemléletét és kezelését. Saját fejlesztésben ill. elgondolásban alkalmazzuk a kozmetikai és természetgyógyászati lehetőségeket pl. mikrokamerás diagnosztika, ultrahang, testkezelések, kúrák. Állandóan naprakészek próbálunk lenni szakmailag, és nagy odafigyeléssel fordulunk minden Vendégünkhöz – az általánosan elvártak felett.
Mind testileg, mind lelkileg keveset törődünk Önmagunkkal, holott az lenne a legfontosabb, hogy figyeljünk testünk és lelkünk jelzéseire.
A bőr a test és a lélek tükre is és jó lenne már a megbetegedés előtt a megelőzésre törekedni!
Ehhez nyújtanak segítséget természetgyógyászati módszereink!
Lehetséges ugyanis akár a kozmetikai kezelések alatt is öngyógyító erőinket fokozni illetve energiáinkat összerendezni.
Ebben mi segíthetünk Önnek!
A következő oldalakon megtalálják kínálatunk rövid áttekintését, amelyben nemcsak a különböző lehetőségeket, munkafolyamatokat és kezeléseket ismertetjük, hanem az eredményesebb együttműködés érdekében ezek hátteréről, mechanizmusáról, fontosságáról is szólunk.

Köszönjük érdeklődésüket!

az “Orvosi Kozmetika és Természetgyógyászat”
munkatársai