Tavaszi bőrállapot optimalizálás = Két hétig ampullázzon!

FONTOS: a doboz kinyitásakor vigyázzon, az ampullák ne essenek ki;

HASZNÁLATI UTASÍTÁS: óvatosan törje le a végét; naponta ½ vagy 1 ampullát oszlassunk el 1-2-3 részletben: a tenyerébe tegye ezt a mennyiséget és ujjbegyekkel ütögesse be az arc-nyak-dekoltázs bőrébe. Érdemesebb este a letisztítás után használni, majd szükség esetén használja az esti arckrémet.

Nem biztos, hogy hatóanyagként ampulla a legjobb: teszteljük, mi lesz az Önnek tökéletesen megfelelő, koncentrált “szépítőbomba” 🙂

 

 

Kérjük figyeljék Fb oldalunkat, mert
– így tudunk gyorsan reagálni a változásokra, lehetőségekre,
– több hasznos / érdekes / fontos anyagot teszünk közzé és még több ajánlatot/ajándékot is közzé teszünk!
– tippek, tudás, segítség – mert az Orvosi Kozmetika TÖBB és MÁS 🙂

Továbbra is legütősebb újdonságunk:

“Orvosi Kozmetika – szépítés by dr. Lieber. A bőr működésének támogatása minden oldalról lehetővé teszi a tökéletes, teljesen természetes, tartós állapotjavítást. Szépítésről beszélünk, mert nem (csak) a ránckezelés a megoldandó feladatunk. Lehetőségeink ezzel a szakmai háttérrel sokrétűek – mindenkinek a számára pontos megoldással. Szépítünk és egészségessé teszünk, hogy az otthoni ápolással a tökéletest hozhassuk ki magunkból!

✔ Fascia kezelések + potencírozott hatóanyag, DNS bevitel + anyagcsere fokozás + LASER + ultrahang + energetika fokozása

☆  Egyedi hatóanyag és eljárás kombinációkkal

Itt bemutatjuk az egyik ilyen (speciálisan Vendégünk igényeinek megfelelően összeállított) 90 perces kezelésünk eredményét.”

Dr. Lieber Andrea
                       

 

MINDIG KÉRDÉS: Minden Vendégünknek testre – bőrre – állapotra  szabott ajándékot adunk a kezelésekhez, tehát: az otthoni ápolás rendben van?

Napról napra megtalálja a részleteket itt:  facebook.com/orvosikozmetika