SZÉPÜLNI SZERETNE?   

                                                          HOGYAN SEGÍTHET AZ         ?

Nem mindenki használ speciálisan az arcra való tisztító készítményt (és) bőrápoló krémet.

 Ha ilyet szeretnénk, akkor VÁLASZTHATUNK A BOLTOKBAN KAPHATÓ KÉSZÍTMÉNYEK KÖZÜL.

1

Probléma: Nehéz közülük olyat beszerezni, ami tényleg megfelelő nekünk és a hatóanyag mennyiségük is korlátozott. Emiatt sokszor ajándékozzuk el vagy végzi a szemétben!

Ennek megfelelően ha lesz eredmény, akkor az igen csekély lesz:

  TEHETÜNK ENNÉL TÖBBET IS?

TERMÉSZETESEN! Sokkal jelentősebb eredményt érhetünk el, ha magas minőségű, sok hatóanyagot tartalmazó készítményeket használunk. De nem mindegy, hogy mit kap a bőr!

A professzionális (kozmetikusok által használt) termékek sokkal kiegyensúlyozottabban tartalmazzák a bőrnek szükséges hatóanyagokat és sokkal egyedibben választható az Ön2 bőrének megfelelő ápoló készítmény.

A szisztematikusan felépített napi ápoló protokoll egyensúlyban tartja a bőrt és a lehető legtöbbet hozza ki az adottságaiból. Hosszú távon jóval olcsóbb, mint a drogériákban kapható készítmények: több hatóanyag, kisebb a szükséges mennyiség, biztosan megfelelő (hiszen ki is lehet próbálni!) így nem a szemétben végzi!Mennyivel lesz jobb az eredmény?

Kérje kozmetikusa segítségét és magával is viheti a KIFEJEZETTEN AZ ÖN SZÁMÁRA KIVÁLASZTOTT készítményeket, KÉRJÜK CSAK EZEKET HASZNÁLJA, SZÜKSÉG ESETÉN KOZMETIKUSÁVAL KONZULTÁLJON!

A kozmetikus munkája akkor lesz igazán eredményes, ha vendége is segít! A legszerencsésebb, ha szoros együttműködés alakul ki az 3otthoni ápolás szempontjából Ön és kozmetikusa között!

Ez már a szalonban kezdődik a kezeléssel, ahol mi mindent megteszünk a bőr tápanyaggal, nedvességgel való ellátásáért és otthon folytatódik, ahol Ön adhatja meg bőrének mindazt, amire a 28 napos megújulási ciklus folyamán szüksége van.

KÉT KEZELÉS KÖZÖTT IS EGYENSÚLYBAN MARAD A BŐR anyagcseréje és nem veszít sokat az elért állapothoz képest.

EHHEZ KÉPEST IS HATÁSFOKOZÁST SZERETNE? KÉRJE BŐRÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐ EXTRA KEZELÉSÉRE KOZMETIKUSÁNAK TANÁCSÁT: így lehetőség van az adott problémát külön is figyelembe venni!

4Az ami még ehhez képest is speciális lehetőséget kínál: orvosi és természetgyógyászati módszerek használatával kezelhetővé válnak jelentősebb bőrproblémák is. Ezzel párhuzamosan FELDERÍTHETŐK ÉS KEZELHETŐK A FENNÁLLÓ EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK, melyek sokszor a bőrállapot hátterében azt fenntartják.

Szoros követésre van szükség a bőrállapot javulásának ideje alatt. Itt alapvető, hosszú távú és maradandó változást kapunk, de türelemre van szükség!

Figyeljen Önmagára!

 JAVÍTHATÓ AZ ÖN JELENLEGI HELYZETE? 

 Használja ki a lehetőségeket és kérjen részletes felvilágosítást! Szeretettel várjuk!