MARTINA GEBHARDT KOZMETIKUMOK

Bemutatjuk a legtermészetesebb biokozmetikumokat!

A legtermészetesebb, leghatékonyabb és a biodinamikus biokozmetikumok összetevői tanúsítottan biodinamikus termelésből származnak.

 

 

A biodinamikus termelés olyan komplex mezőgazdasági módszer, amelyben a talaj termőképességének javítására gyógynövényekből (pl. kamilla, csalán, pitypang, cickafark, macskagyökér), természetes kvarcból származó preparátumokat és az ezekből készített permetező szert használnak.

Így fokozzák a termesztett növények kórokozókkal szembeni természetes védekező képességét és segítik vegetatív fejlődésüket.

A biodinamikus gazdálkodásban figyelembe veszik a napszakok, évszakok sajátosságait, igazodnak a Holdfázisokhoz, ügyelnek a természeti környezet egyensúlyára, társnövények gondos kiválasztására, felhasználva a több évszázados tapasztalatokat.

Az így termesztett növények beltartalmi értékeik kimagaslóak, az ezekből készült kozmetikumok jótékony hatásai messze felülmúlják a többi kozmetikumokét.

A biodinamikus termelés tanúsítását a Demeter International végzi. Feltételrendszerük világszerte egységesített módon szabályozott. Védjegyhasználatuk szigorúan és teljeskörűen védett.

 

 

 

A biodinamikus minősítésű összetevőket tartalmazó biokozmetikumok használatakor a bőr hamarabb visszanyeri egészséges egyensúlyi állapotát.

Martina Gebhardt Naturkosmetik GmbH a világon az egyetlen natúrkozmetikumokat gyártó cég, melynek kivétel nélkül minden terméke Demeter minősítéssel rendelkezik. A cég alapítója, Martina Gebhardt az elsők között volt, aki biominőségű alapanyagokat használt natúrkozmetikumai előállításához. Ma gyakorlatilag a cég termékeihez felhasznált valamennyi alapanyag biodinamikus, Demeter-minősítéssel rendelkező termesztésből származik, melyek magukban hordozzák a természet ritmusait. A kozmetikumok előállítása is ritmikus, biodinamikus szempontok szerint történik.

Mi a  Demeter-International?

A Demeter a legrégebbi védjegy (1928-ban alapították), mely speciális ökológiai gazdálkodásból származó termékek megjelölésére szolgál. A Demeter márka ezen felül speciális úgy nevezett biodinamikus gazdálkodásból származó termékeket is jelent, mely gazdálkodási mód alapítása 1924-ben történt, és Dr. Rudolf Steiner nevéhez fűződik. A Demeter International a világ több mint 40 országának több, mint négyezer farmgazdaságát tömörítő, hivatalosan bejegyzett világszervezet. A biodinamikus termékek élelmiszerminősége és biztonsága messze túlmutat az ökológiai mezőgazdaság egyéb módszerein, szemléletében és gyakorlati szigorúságában az egyik legkövetkezetesebb és legelőre haladottabb ökológiai gazdálkodási mód.

Martina Gebhardt tudáskincsének része a spagírika is.

Ez egy olyan ősi módszer, melynek segítségével a növényekből értékes esszenciákat desztillálnak és ezek hamujából természetes sókat oldanak ki. E régi eljárás csakis a legtisztább esszenciákat eredményezi, melyek tisztító hatással rendelkeznek. Ez a teljes gyógyítási folyamat segít megtartani, illetve helyreállítani a bőr egyensúlyát. Martina Gebhardt kozmetikumaiban kizárólag tiszta alpesi forrásvizet használ, amelyet még energetikailag is feltöltenek.

 

 

 

Tökéletes és természetes lehetőséget szeretne szépségének helyreállítására és megőrzésére?

 

Segíthetünk a természet és az Ön bőrének erejével!

 

Már egy kezelés megmutatja a lehetőségeket! Várjuk szeretettel!