EGY KÜLÖNLEGES ÉLMÉNY AZ ORRUNKNÁL FOGVA VEZET? IGEN! 

Illóolajak – aromák – természetes hatóanyagok – különleges mozdulatok  

LÉLEKRE HATÓ TERMÉSZET

Az Orvosi Kozmetika által képviselt holisztikusság és a Látható Harmónia kialakítása mindig is alapját képezte munkánknak.

A növényi hatóanyagok és különösképpen az illóolajak lehetővé teszik ennek kiteljesítését.

Lelki és fizikai folyamatok is meglátszanak a bőrünkön – segítünk mindhárom síkon!

Az Adrienne Feller kozmetikumok egyedi és luxusminőségű, 100%-ban természetes bio összetevőkből állnak – így adhatunk hosszantartó szépséget.

https://video.search.yahoo.com/search/video;_ylt=AwrC5rKHnGRc6jsAKl77w8QF;_ylu=X3oDMTBncGdyMzQ0BHNlYwNzZWFyY2gEdnRpZAM-;_ylc=X1MDOTY3ODEzMDcEX3IDMgRhY3RuA2NsawRiY2sDOTViOTljdGNtNHI5dSUyNmIlM0QzJTI2cyUzRGJnBGNzcmNwdmlkA3ZMQW51VEV3TGpHU3JTbG5XV0p0UGdrVk5EWXVNUUFBQUFBMWJ1dVkEZnIDbWNhZmVlX3VuaW50ZXJuYXRpb25hbARmcjIDc2EtZ3AEZ3ByaWQDdTY4bzlJT3FRWkdieEs4aUlzdkQ2QQRtdGVzdGlkA251bGwEbl9yc2x0AzAEbl9zdWdnAzAEb3JpZ2luA3ZpZGVvLnNlYXJjaC55YWhvby5jb20EcG9zAzAEcHFzdHIDBHBxc3RybAMEcXN0cmwDMTYEcXVlcnkDYWRyaWVubmUgZmVsbGVyIAR0X3N0bXADMTU1MDA5NzU1NAR2dGVzdGlkA251bGw-?gprid=u68o9IOqQZGbxK8iIsvD6A&pvid=vLAnuTEwLjGSrSlnWWJtPgkVNDYuMQAAAAA1buuY&p=adrienne+feller+&ei=UTF-8&fr2=p%3As%2Cv%3Av%2Cm%3Asa&fr=mcafee_uninternational#id=10&vid=e0305f605d867892157135cf3b31bd67&action=view

 

 

Mi jellemzi az Adrienne Feller kozmetikumokat?

Egyedi, luxusminőségű, természetes, bio összetevőkből álló szépségápolási termékek, melyek egy időben hatnak a bőrre és a lélekre. Nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is.

Könnyen beépülnek a bőrbe és a sejtekbe, és éltető erővel töltik fel azt. Ezen felül a különböző rezgést és információt hordozó illóolajok, növényi olajok és növényi kivonatok a lelket is harmóniába hozzá.

Feloldják bennünk a blokkokat, feszültségeket, és így elősegítik az egész szervezet egészséges működését, amely aztán a bőrünkön is megjelenik majd.

 

Az Adrienne Feller Élmény:

Szépségterapeuta foglalkozik a test és a lélek harmóniájával valamint a bőr szépítésével. Így a testen át a lélekig, majd a lélektől a bőrig hat.

Komplex kezelési rendszert adunk, ahol az érintések minősége ugyanúgy fontos, mint a kozmetikumoké.

SAJNOS AZ ILLATOKAT ÍGY NEM ÉREZHETIK…

Mi jellemzi az Adrienne Feller arckezeléseinket?

 • Az érintések különleges minősége, speciális pontok stimulálása,
 • a szinergikus növényi és illóolaj kompozíciók, prémium minőségű elixírek és virágesszenciák alkalmazása
 • fiatalítás és lelki blokkok oldása.

Testkezelések alapjai:

 • Test különböző pontjaira fókuszálhatunk
 • különleges technikák, speciális érintések
 • illóolajak, növényi hatóanyagok
 • felejthetetlen élmény.

Kiegészítő kezelések lehetősége:

 • speciális problémákra,
 • növényi hatóanyagok csodás hatásával
 • energetizálunk vagy éppen nyugtatunk
 • harmóniát teremtünk Önben.

Hatásuk?

Fiatalító hatásúak és hatékonyan oldják a lélekben rejtőző blokkokat. = SZÉPSÉGTERÁPIA.  A SZÉPSÉGTERÁPIA más, mint egy hagyományos kozmetika.

 

Mi már egyébként is mások vagyunk…Orvosi Kozmetika.

Itt más szempontból mérjük fel Vendégünk állapotát, más esszenciális alapelveket követünk, komplex fizikai és lelki állapotot javíthatunk:

az illatok lehetővé teszik a nem tüneti, hanem sokkal mélyebb kezelést.

 

 

Átadja magát az ADRIENNE FELLER élménynek?

 

SZERETETTEL VÁRJUK

Hatásként mit tapasztalhatunk? Jobban lehetünk önmagunkkal, belső szépségünk fénye lesz érezhető – hiszen oldja lelkünk panaszait is.